Sfaturi de gătit

Buzunare din frunze umplute cu carne tocată – Trebuie să încercați asta!

 

Mergeți la o petrecere și nu știți cu ce să vă tratați invitații? Doriți să încercați ceva nou? În acest caz, ați ajuns la locul potrivit! Astăzi vom pregăti împreună delicioase pungi de pufuleți umplute cu carne tocată. Datorită rețetei foto și instrucțiunilor video anexate, prepararea acestei delicatese este foarte ușoară și economisește timp.

Începeți deja să salivați? Așa că pune-ți pălăria de bucătar, ia-ți aragazul și haideți să preparăm împreună această delicioasă carne tocată în pufuleți!

De asemenea, puteți găsi mai multe rețete excelente pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea unor bunătăți suplimentare, atunci încercați cu siguranță aceste


O rețetă grozavă pentru buzunare din aluat pufos:

De ce vom avea nevoie:

  • 300 g de pastă pufoasă
  • 500 g carne tocată
  • 1 ceapă
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 150 g brânză rasă
  • 1 ou

Cum să procedați:

1) Începeți prin a amesteca carnea tocată cu ceapa, piperul, sarea și brânza. Se amestecă bine.

2) Întindeți amestecul de carne pe foitaj.

3) Ungeți marginea foii de patiserie cu ou și împăturiți-o într-un fel de cilindru.

4) Folosiți o furculiță pentru a aduce marginile împreună, pentru a preveni căderea amestecului.

5) În etapa următoare, tăiați bucățile individuale.

6) Se așază pe o foaie de copt și se pensulează cu ou.

7) Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU CARNE TOCATĂ ÎN ALUAT:

Leave a Response