Sfaturi pentru acasă

Turnați 1/2 pachet în vasul de toaletă și închideți capacul toaletei. O substanță activă care va curăța toaleta. Acesta este modul în care o fac în străinătate

Frecați, frecați și vasul de toaletă tot murdar este? Depunerile de calcar și petele de apă sunt unele dintre cele mai grave pete. Adesea, nici măcar detergenții caustici de curățat toaleta nu pot face față acestora. Dacă acesta este cazul, merită să testați un amestec făcut în casă. Frecați-l pe partea interioară a vasului de toaletă. După 30 de minute, nu va mai exista nicio urmă de pete sau de calcar.

Cum curăț un vas de toaletă de calcar?

Depozitele de apă și calcarul sunt pete extrem de supărătoare. Ele apar pe tot ceea ce intră în contact regulat cu apa. Cu cât apa este mai dură, cu atât există mai mult calcar. Unele părți ale vasului de toaletă sunt în permanență sub apă și, prin urmare, sunt extrem de greu de curățat. O toaletă murdară nu arată bine. Din păcate, uneori chiar și frecarea puternică cu detergenți caustici nu are rezultatul dorit. Ca urmare, există încă calcar și pete pe vasul de toaletă. Printre remediile casnice pentru calcar, oțetul este cel mai des recomandat. Acesta este acid și dizolvă perfect depunerile de apă. Este ideal pentru curățarea tuturor accesoriilor din baie.

Turnați-l în vasul de toaletă și așteptați 30 de minute. Nu va mai exista nicio urmă de calcar

Pentru a curăța vasul de toaletă, o pastă făcută în casă va funcționa senzațional. Aceasta este o pastă făcută în casă care este cunoscută în întreaga lume. Puneți 2 linguri de sare, o jumătate de pachet de praf de copt într-un bol mic și adăugați o jumătate de cană de oțet. Amestecați bine întregul amestec până când se formează o pastă albă, groasă. Aplicați-o pe murdăria din vasul de toaletă și întindeți-o ușor cu o perie de toaletă. Închideți capacul toaletei și așteptați aproximativ 30 de minute. După acest timp, frecați întregul vas și scurgerea. Oțetul va dizolva murdăria greu de îndepărtat, iar praful de copt va albi ușor suprafața. În plus, oțetul are proprietăți antibacteriene, astfel încât sunteți siguri că toaleta dvs. va fi curată și parfumată.

Leave a Response