Descriere
Atentie!!! Produsul poate prezenta urme de utilizare sau zgarieturi fine!
Presa franceza este una dintre cele mai vechi si mai convenabile modalitati de preparare a cafelei.
Expertii recomanda ca raportul dintre cafea si apa sa fie de 55-65 grame pe litru.
Puteti folosi o cafea mai mult daca va place mai mult.
Se toarna cafeaua macinata in presa si se toarna putina apa pentru a “inmuia”. Se amesteca si se lasa timp de 30 de secunde.Daca apar bule, felicitari – cafeaua este proaspata! Apoi se toarna restul apei si se amesteca din nou usor. Puneti capacul pe filtru. Asteptati 4 minute si apasati in jos – incet si continuu.
Presati cafeaua in pahare incalzite. Daca aveti o cafea, nu o lasati in presa, deoarece extractia continua si va deveni amara. Experimentati timpul si marimea frezarii pana cand veti obtine gustul perfect pentru dvs.
Un fapt interesant pentru iubitorii de ceai este acela ca cu acest aparat poti sa faci si ceai.
Reviews
There are no reviews yet.