Descriere
Rasnita piper manuala Peugeot Paris, 30cm, Chocolate
Avantajul condimentelor proaspat macinate
Exista numeroase beneficii pentru piper, sare, ierburi si condimente proaspat macinate pentru gatit si condiment. O moara de calitate cu un mecanism de macinare special conceput va elibera aromele si uleiurile esentiale ale acestui condiment. Ardeiul si condimentele proaspat macinate au mai multa aroma si o aroma mai buna decat cele pre-macinate. Un alt avantaj al utilizarii condimentelor proaspete macinate sau a mineralelor (saruri) este controlul pe care il produce o moara pentru determinarea grosimii (marimii) unei macinari. O moara de piper, sare sau condimente de inalta calitate va ofera posibilitatea de a alege si de a schimba grosimea in functie de gust sau necesitate.
Cum sa alegi o moara buna
Cand cautati un masina de tocat piper, sare sau condimente, luati in considerare urmatoarele:
Mecanism de slefuire: alegeti un mecanism de macinare care poate rezista la utilizarea zilnica: unul bine facut si care produce o macinare consistenta. In mod ideal, mecanismul de macinare ar trebui sa fie proiectat pentru a gestiona un anumit condiment, deoarece fiecare condiment are caracteristici fizice diferite, care vor beneficia de diferite caracteristici de proiectare.
Design si aspect: indiferent daca este traditional sau modern, manual sau electric, o moara poate fi un instrument indispensabil in bucataria dvs. si o parte frumoasa a decorului de masa.
Usor de utilizat: O moară de calitate trebuie să fie ușor de ajustat, usor de umplut si sa se simta confortabil in mana.
Istoria lui Peugeot
Povestea lui Peugeot incepe in secolul al XIX-lea, cand fratii Peugeot au transformat multimea familiei intr-o turnatorie din otel. Au inceput sa produca instrumente de mana premiate imediat dupa deschidere si au continuat sa produca o gama diversificata de produse de calitate exceptionala, inclusiv aparate mici, biciclete si, in special, automobile. (Desi acum opereaza ca o companie separata, compania auto Peugeot continua acelasi angajament pentru calitate si inovatie, care este un semn distinctiv Peugeot). In 1840, Peugeot si-a creat rasnita de cafea in stil burr si a adoptat acel design pentru a gazdui boabele de ardei in 1874. Proiectul mecanismului de ardei rezultat este inca utilizat astazi in fiecare fabrica de ardei Peugeot. Designul iconic al mecanismului de macinare a ardeilor lui Peugeot este adesea copiat, dar niciodata egalat. Astazi, Peugeot ofera sase mecanisme unice specifice condimentelor, plus masina de tocat cafea originala in stil burr. Nu exista comenzi rapide: fiecare mecanism este conceput pentru a obtine cele mai multe condimente pentru care sunt destinate. Dupa mai bine de 160 de ani, morile si masinile de tocat Peugeot raman punctul de referinta al industriei si si-au castigat pozitia ca fabrica de alegere in bucatariile de clasa mondiala.
Este totul despre mecanism
Diferenta principala dintre Peugeot si toate celelalte sunt mecanisme specifice condimentelor. Peugeot sunt 7 mecanisme unice specifice de condimente pentru ardei, sare, ierburi si condimente, cafea, sare umeda, ardei iute si nucsoara. Pentru fiecare conditionare, trebuie sa existe un singur mecanism si sa-si faca singur mecanismul peugeot, fiecare dintre acestea poate fi conceput ideal si pentru a construi cel mai bun material disponibil pentru a putea fi utilizat. Toate mecanismele Peugeot sunt fabricate in Franta si au garantia limitata pe viata.

Mecanismul de macinare cu ardei al lui Peugeot este un sistem in doua etape. In timpul productiei, canelurile in forma de helix si dintii de macinare a mecanismului ardei sunt taiati individual inainte ca otelul sa fie intarit, pentru a-l face practic indestructibil. Mecanismului i se ofera apoi un tratament propriu pentru a oferi o protectie suplimentara impotriva coroziunii. In timpul utilizarii, canelurile in forma de helix ghideaza boabele de ardei intregi prin mecanismul pentru a se crapa, apoi se macina la o dimensiune consistenta de un dublu rand de dinti. Acest proces elibereaza uleiurile esentiale de ardei, rezultand mai multa aroma si aroma pentru mancarea ta. Acest mecanism brevetat se gaseste pe fiecare moara Peugeot Pepper si este considerat pe scara larga cel mai bun mecanism de piper disponibil.

Mecanismul de concasare a sarii de la Peugeot are doua placi cu nervuri care lucreaza pentru a fractura si zdrobi sare de mare grosiera si uscata la o dimensiune consistenta. Mecanismul de macinare a sarii este realizat din otel inoxidabil rezistent la coroziune si se gaseste pe fiecare fabrica de sare Peugeot.

O inovatie Peugeot
u’Select este sistemul brevetat de control al macinarii Peugeot pentru polizoare electrice si manuale. Dincolo de preferintele personale, diferite etape ale procesului de preparare / gatire si diferite feluri de mancare apeleaza adesea la condimente de diferite dimensiuni. Peugeot ofera acum posibilitatea de a regla rapid, usor si cu exactitate setarile de macinare cu sistemul sau patentat u’Select.
De la piper macinat gros sau sare la foarte fin, u’Select ofera:
-6 niveluri predefinite de macinare pentru piper sau orice punct intermediar.
-6 niveluri predefinite de macinare pentru sare, sau orice punct intermediar.
Simplitate: trebuie doar sa intoarceti inelul de la moara si sa selectati dimensiunea dvs. de macinat. Cu cat rotiti mai mult inelul, cu atat mai fin sau mai grosier este macinarea, in functie de directia rotita
Precizie: nu exista riscul ca macinarea sa se schimbe in timpul utilizarii.
Macinarea potrivita: Sunteti sigur ca la fiecare setare, macinarea va fi consecventa, timp dupa timp.

Macinare fina sau grosiera – este doar o chestiune de gust?
De fapt, depinde de gustul personal si de preparatul preparat. In timp ce gustul personal joaca un rol, unele feluri de mancare apeleaza la sare sau piper grosier, in timp ce altii necesita ca fiecare sau ambele sa fie macinate fin. O macinare mai fina va fi folosita pentru un sos delicat sau legume crude amestecate si o tocare grosiera pentru gratarul unei fripturi sau pentru prepararea mancarurilor si mancarurilor mai incarcate.
Anatomia rasnitei u’Select
Aceste mori prezinta sistemul inovator u’Select. mori u’Select au aceleasi mecanisme renumite de macinare, frumusete si functionalitate ca morile Peugeot clasice, cu o caracteristica suplimentara de selectie usoara de macinat. Cand doriti sa reglati macinarea sarii / ardeiului la mai grosier sau fin, intoarceti pur si simplu inelul u’Select la baza morii. Puteti selecta una dintre cele sase pozitii marcate in prealabil, sau orice punct intermediar, pentru posibilitati infinite. Selectia dvs. nu se va muta sau nu se va schimba pana cand nu doriti.
bărbați, în timp ce corpul morii este constant
și transformați topul morii în a
numai în sensul acelor de ceasornic
Apasati butonul de pornire pentru a macina piper sau sare. Lampa se va aprinde sub moara atunci cand este apasat intrerupatorul de alimentare. u’Select Ring: Cu cat pana este mai ingusta, cu atat este mai fina.
Ce ardei și ce sare pot fi folosite in Rasnita Peugeot ?
Piper:
Pentru a obtine cele mai bune rezultate, va recomandam sa utilizati numai boabe de piper uscate, dure, intregi, care au diametrul de 5 mm (1/4 “) sau mai putin. Varzi de piper negru, alb si uscat pot fi macinate in morile de ardei Peugeot. Picioare roz poate fi macinata numai daca se amesteca (maxim 15% roz) cu una dintre aceste alte boabe de ardei. Semintele uscate de coriandru sunt adecvate si pentru mecanismul ardeilor.
Sare:
Pentru a beneficia la maxim de mecanismul tau de macinare a sarii Peugeot, ar trebui sa folosesti: sare uscata, ideal cu un diametru de 4 mm (0,16 “), cum ar fi sare de mare grosiera sau sare de roca (sare extrasa dintr-o cusatura subterana de sare). Folositi moara de sare Peugeot pentru macinarea ardeiului sau a oricarui alt condiment, sau sare de mare umeda (cunoscuta si sub denumirea de sare gri, Guerande, Re, etc.) Continutul de umiditate este atat de mare in sare umeda, incat va coroda moara. Moara cu sare umeda, cu un mecanism special conceput pentru sare umeda, forma si materialele sale au fost concepute pentru a rezista la coroziunea sarii.
Reviews
There are no reviews yet.