Sfaturi de gătit

Pregătiți acest minunat tort de brânză cu smântână și susan!

Mergeți la o petrecere și nu vreți să veniți cu mâna goală? Vrei ceva savuros, gustos și fără pretenții? În acest caz, ați ajuns la locul potrivit! Astăzi vom pregăti împreună o fantastică prăjitură sărată cu smântână, brânză și susan!

Datorită rețetei foto atașate și a instrucțiunilor video, prepararea este foarte ușoară și economisește timp.

De asemenea, puteți găsi mai multe rețete excelente pe pagina noastră de Facebook

Dacă sunteți în căutarea unor bunătăți suplimentare, atunci încercați cu siguranță aceste


O rețetă excelentă pentru o plăcintă savuroasă delicioasă:

De ce vom avea nevoie:

  • un buchet de cepe de primăvară
  • 7 ouă
  • 100 g eydam
  • sare, piper
  • 270 g smântână
  • 1 linguriță de praf de copt
  • 100 g de făină simplă
  • susan

Cum să procedați:

1) Începeți prin a amesteca 3 ouă cu 250 g de smântână.

2) Adăugați făina, praful de copt, sarea și amestecați bine.

3) Între timp, faceți 4 ouă fierte tari. Apoi se toacă acestea mărunt.

4) Într-un alt bol, amestecați împreună ceapa de primăvară tocată, ouăle fierte tari, o lingură de smântână, sare, piper și brânza rasă.

5) Pregătiți o tigaie sau o formă pe care o veți unge cu unt. Puneți în ea o parte din amestecul de smântână. Adăugați amestecul de ouă și brânză.

6) Întindeți bine amestecul pe toată tava și apoi turnați restul de amestec de smântână peste tot.

7) Se presară cu semințe de susan și se introduce în cuptor. Coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 35-40 de minute.

INSTRUCȚIUNI VIDEO PENTRU PRĂJITURA SĂRATĂ:

Leave a Response